2007 23η Φεβρουαρίου 2007

Σταθερή κυβέρνηση

Ετικέτες: Νέα - Daniele @ 17:01
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτή η ανάρτηση γράφτηκε τον Φεβρουάριο του 2007, από 24 μήνες. Οι πληροφορίες που θα μπορούσαν να μην είναι ενημερωμένος.

o è meglio tornare alle urne . Να οδηγήσει το ποδήλατο, αλλά θέλω ένα θωρακισμένο, ή θα πρέπει να επιστρέψουν στις κάλπες.

σταθερή κυβέρνηση

Και εδώ η συμφωνία στο θωρακισμένο δώδεκα σημεία:

1. Συμμόρφωση με τις διεθνείς δεσμεύσεις και την ειρήνη. Η υποστήριξη για τις πρωτοβουλίες της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής συστάθηκε στο πλαίσιο του ΟΗΕ και τις διεθνείς μας δεσμεύσεις, που προκύπτουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ατλαντική Συμμαχία, σε σχέση με τα σημερινά μας δέσμευση για την αποστολή στο Αφγανιστάν. Μια σθεναρή δράση για την υποστήριξη της κληρονομιάς που εκπροσωπείται από την ιταλική κοινότητες στο εξωτερικό.

2. Ισχυρή δέσμευση για τον πολιτισμό, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, την έρευνα και την καινοτομία.

3. Ταχεία υλοποίηση του σχεδίου και την υποδομή, την ευρωπαϊκούς διαδρόμους (συμπεριλαμβανομένης της Τορίνο - Λυών). Δέσμευση για τη βιώσιμη κινητικότητα.

4. Πρόγραμμα για την αποτελεσματικότητα και τη διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας: ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και φυσικού αερίου και την κατασκευή τοποθεσία.

5. Συνέχιση της απελευθέρωσης και των πολιτών στην προστασία των καταναλωτών υπηρεσιών και επαγγελμάτων.

6. Προσοχή και μόνιμη δέσμευση για το Νότο, αρχίζοντας με ασφάλεια.

7. Συγκεκριμένη και άμεση δράση για σημαντική μείωση των δημόσιων δαπανών και των δαπανών που συνδέονται με την πολιτική και θεσμική (κόστος της πολιτικής).

8. Αναδιάρθρωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης με μεγάλη προσοχή στις οικονομικές και συμβατότητα με έμφαση στις χαμηλές συντάξεις και τους νέους. Με τη δέσμευση να αποκομίσουν μέρος των πόρων που είναι αναγκαίο μέσω του εξορθολογισμού των δαπανών μέσα από την ενοποίηση των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης.

9. Επανενεργοποίηση των πολιτικών για τη στήριξη της οικογένειας μέσω της επέκτασης της καθολικής οικογενειακά επιδόματα πιο πλήρη σωματικά και ένα συγκεκριμένο σχέδιο να αυξήσει σημαντικά το φυτώριο.

10. Ταχεία επίλυση του ασυμβίβαστου μεταξύ του έργου της κυβέρνησης και βουλευτών, σύμφωνα με τις διαδικασίες που έχουν ήδη συμφωνηθεί.

11. Ο εκπρόσωπος του Προέδρου να δώσει μεγαλύτερη συνοχή στην ανακοίνωση, θα ενεργεί ως Εκπρόσωπος της.

12. Η συνέπεια με την αρχή αυτή, για την εξασφάλιση της πλήρους αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης, ο πρόεδρος έχει αναγνωρίσει την αρχή να εκφράσω μια ενιαία θέση της κυβέρνησης, σε περίπτωση σύγκρουσης.

A Sognando σταθερή κυβέρνηση ...


Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Εγγραφείτε στο Blog!




Παρόμοια είδη

Αφήστε ένα σχόλιο